LAS loškega pogorja nadaljuje z delom tudi v programskem obdobju 2021-2027

"
LAS loškega pogorja bo s svojim delom nadaljevala tudi v programskem obdobju 2021-2027  
"

LAS loškega pogorja bo s svojim delom nadaljevala tudi v novem programskem obdobju 2021-2027!

V četrtek, 23. 2. 2023 je potekala 1. seja Skupščine LAS loškega pogorja. Osrednji dogodek Skupščine je bil podpis Pogodbe o ustanovitvi lokalnega partnerstva LAS loškega pogorja, h kateri je pristopilo 47 članov LAS. Na Skupščini so potekale tudi volitve za Predsednika in Podpredsednika LAS in za člane Organov LAS. Za Predsednika LAS loškega pogorja je bil soglasno izvoljen g. Igor Drakulić (Zadruga Lokatur), za Podpredsednico LAS pa ga. Olga Vončina (Občina Žiri).

Izvoljeni so bili tudi člani Upravnega in Nadzornega odbora LAS. Vloga vodilnega partnerja LAS pa je bila že v tretjem programskem obdobju zaupana Razvojni agenciji Sora d.o.o. Na seji smo s člani LAS razpravljali tudi o aktivnostih, ki bodo potekale v okviru priprave Strategije lokalnega razvoja LAS loškega pogorja, s katerimi bomo začeli v mesecu marcu.

Sejo smo sklenili v upanju na uspešno sodelovanje in povezovanje celotnega območja LAS, saj se nam v novem programskem obdobju ponujajo številne priložnosti za črpanje nepovratnih sredstev in realizacijo razvojnih potencialov območja.

 

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.