LAS loškega pogorja zaključuje prehodno in se pripravlja na novo programsko obdobje do leta 2027

"
Na LAS loškega pogorja počasi zaključujemo s prehodnim obdobjem, hkrati pa se že pridno pripravljamo na začetek novega programskega obdobja do leta 2027.
"

Ob zaključku programskega obdobja 2014 – 2020 pripravljamo predstavitveno publikacijo z naborom vseh 33 projektov, ki so se izvajali v omenjenem programskem obdobju oziroma so še v fazi zaključevanja. Na kratko vam bomo predstavili vsebine, aktivnosti ter glavne rezultate s spremljajočimi fotografijami. V primerjavi s prejšnjim programskim obdobjem, kjer smo izvedli 18 projektov, smo jih v tem izvedli skoraj še enkrat več, in sicer kar 33!

V kratkem pričakujemo objavo Uredbe o delovanju lokalnih akcijskih skupin in potrditvi strategij lokalnega razvoja za programsko obdobje do leta 2027. Na območju LAS loškega pogorja je bila potrjena pobuda o nadaljevanju LAS v takšni obliki in na enakem območju kot v dosedanjem programskem obdobju. Po objavi Uredbe bomo pričeli z aktivnostmi za podpis pogodbe o ustanovitvi nove LAS. Prav tako bomo začeli s pripravo strategije lokalnega razvoja.

Pred vrati je torej novo programsko obdobje, kjer nas bodo čakali sveži izzivi in zadolžitve. Vse zainteresirane deležnike zato vabimo, da aktualne novosti spremljate na naši spletni strani in po objavi vabila v novem programskem obdobju postanete član LAS loškega pogorja in skupaj z nami načrtujete, oblikujete in ustvarjate razvoj Škofjeloškega.

Z včlanitvijo v LAS loškega pogorja, boste seznanjeni z najnovejšimi informacijami o aktualnih razpisih, s projektnimi partnerji pa boste lahko uresničevali projektne ideje in tako prispevali k razvoju lokalnega okolja.

 

KONTAKT:

info@las-pogorje.si

+386 (0)4 51 20 131

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.