MAREJNE

S projektom Vzpostavitev promocijsko prodajnih omar, imenovanih marejne, s kakovostnimi izdelki Škofjeloškega kot turističnimi spominki na turistično zanimivih točkah so bile postavljene marejne na sedmih različnih lokacijah.Te omogočajo turistom dostop do izdelkov prenovljene blagovne znamke Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov, hkrati pa bogatijo ponudbo gostinskih dejavnosti. Za povečanje in boljšo dostopnost ponudbe so partnerji projekta na podlagi lokalnih potencialov prek novih tržnih mest okrepili trženje kakovostnih izdelkov znotraj turistične ponudbe območja. Pomemben rezultat projekta je tudi vzpostavljeno sodelovanje med lokalnimi nosilci turističnih točk in ponudniki izdelkov blagovne znamke Babica in Dedek.

Več informacij: babicadedek.si

Ukrep 2: Razvoj in trženje skupnih produktov in storitev

Partnerji v projektu: Razvojna agencija Sora, d. o. o., Društvo za razvoj podeželja Resje, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije – Kmetijsko gozdarski zavod Kranj, Gostišče pri Županu, Rupert Libuška, s. p., Gostilna Pr´ Sedmic, Alojz Kovač, s. p., Gostilna na Vidmu, Gostilna Pri Boštjanu,
Boštjan Bernik, s. p., Gostišče Tolc, Primož Pintar, s. p., Gostišče Pri Zalogarju, Janez Košmelj, s. p.

Vrednost projekta: 71.035,40 €

Vrednost sofinanciranja iz sklada EKSRP: 54.618,99 €

Status: zaključen

 

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.