Na animacijskih delavnicah smo soustvarjali škofjeloško podeželje

"
Sooblikuj podeželje!  
"

LAS loškega pogorja intenzivno pripravlja Strategijo lokalnega razvoja LAS do leta 2027.

V marcu smo pod sloganom »Sooblikuj podeželje!« izvedli štiri animacijske delavnice, in sicer v Železnikih, Žireh, Škofji Loki in v Poljanah. Na delavnicah smo pridobili številne koristne informacije o razvojnih potrebah Škofjeloškega, ki nam bodo v pomoč pri pripravi temeljnega razvojnega dokumenta LAS. Z udeleženci delavnic smo se pogovarjali o tem, kakšnega podeželja si želimo, kje vidimo razvojne potrebe, česa smo se naučili v pretekllih programskih obdobjih in kaj lahko v prihodnosti nadgradimo in izboljšamo.

Prejeli smo številne zanimive pobude, ki posegajo na različna področja in vključujejo različne ciljne skupine. Veseli nas, da so pobude inovativne.

Ugotravljamo tudi, da se v prejetih idejah odražajo rezultati večletnega usmerjenega delovanja podpornih institucij Škofjeloškega na področju razvoja podeželja, saj udeleženci delavnic prepoznavajo prednosti sodelovanja v različnih projektih, rezultate ocenjujejo kot dobre, hkrati pa vidijo številne možnosti povezovanja in nadgradnje že obstoječih produktov in storitev.

Če ste delavnice zamudili, nam svoje razvojne pobude lahko posredujete preko Obrazec_projketni predlogi, vabimo pa vas tudi k reševanju anonimne ankete. 

 

 

 

Deli na socialna omrežja

Prijavi se na E-novice

S prijavo boste redno prejemali obvestila o novih razvojnih vsebinah na Razvojni agenciji Sora

S posredovanjem svojega e-naslova se strinjam z uporabo mojih podatkov za namene obveščanja.